Το 2018 ξεκινήσαμε τις Waterbags με ένα συγκεκριμένο σκοπό: να υποστηρίξουμε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Αγοράζοντας μια Waterbag, συνεισφέρεις στο κοινωνικό τους έργο.

–Waterbags–

Ένα πατρόν σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Μια εύκολη και πρακτική τσάντα από 100% βαμβάκι που στηρίζει τα Ελληνικά νησιά.

Αγοράζοντας Waterbags έχεις τη δύναμη να υποστηρίξεις Ελληνικές ΜΚΟ και εκπαιδευτικά προγράμματα ανά την Ελλάδα

Το 2019, επιλέγουμε να στηρίξουμε την Άγονη Γραμμή Γόνιμη, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική και πολιτιστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Από το χειμώνα του 2007 έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.100 επισκέψεις σε 97 νησιά και χωριά. Βασικός στόχος της οργάνωσης είναι η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στην υγεία για όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Μέσο για την επίτευξη του οράματος αποτελεί  ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ενός πολυσχιδούς προγράμματος μάθησης με πολλαπλά γνωστικά αντικείμενα αλλά και η ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών στις τοπικές κοινωνίες μέσα από προγράμματα που έχουν στόχο  την συνύπαρξη, τη συνεργασία και τη συλλογική δημιουργία.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προϊόντος

Προϊόν Κοινωνικής Ευθύνης

Τα έσοδα από τις πωλήσεις υποστηρίζουν το κοινωνικό έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Φιλική προς το Περιβάλλον

Αγοράζοντας μια Waterbag από 100% βαμβάκι, περιορίζεις σημαντικά την πλαστική ρύπανση και συμβάλλεις σημαντικά στη διαμόρφωση νέων καταναλωτικών προτύπων.

Δημιουργικός καμβάς

Σημαντικοί δημιουργοί της σύγχρονης τέχνης σχεδιάζουν για εμάς πρωτότυπα σχέδια σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Το 2019, είκοσι καταξιωμένοι και νέοι δημιουργοί επιμελούνται αποκλειστικά τα νέα σχέδια των Waterbags!

Ελληνική Παραγωγή

Οι Waterbags  παράγονται στην Ελλάδα με σκοπό να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την ελληνική βιοτεχνία.

Η ομάδα μας

Κάτια Δελατόλα: Fashion Consultant
Ευγενία Ελευθεριάδου: Project Manager
Ραλλού Αβραμίδου / Μάγδα Μουτζούρη: Project Coordinator
Αλέξανδρος Κόξιας: Art Director
PLAY: Communication
Κατερίνα Νικολάου: Communication Coordinator
Δημήτρης Κόξιας: Developer

Special Thanks to:
Χαρά Μαραντίδου